På de flesta av SJ:s finns numera en bistrovagn. Du kan handla kalla och varma maträtter, vin och öl, smörgåsar, godis, snacks och läsk. I sortimentet finns även tidningar. Bistron är normalt öppen mellan klockan 23:00 – 6:00. Ombord på SJ:s tåg har du också möjlighet att beställa väckning och du har tillgång till tidningen Kupé vid din sittplats. Reser du i 1 klass så har du fri tillgång till tidningar. Du har möjlighet att ta med dig två sällskapsdjur på tåget. Du bokar då plats i särskild djuravdelning. Eluttag finns ombord, men möjlighet till internetuppkoppling är än så länge sparsam på SJ:s nattåg.

Berlin Night Express har ingen traditionell bistrovagn, men sov- och liggvagnskonduktören tar upp beställningar av enklare rätter och drycker. Du har även möjlighet att äta frukost i kupén. Reser du i grupp så kan måltid beställas i förväg.
På Veolia nattåg finns en restaurangvagn. I kupén finns bord med två eluttag så att du kan använda din dator, lyssna på radio eller ladda mobilen.  Du kan även hyra en dvd-spelare och en dvd-film. Om du åker i en sittvagn på Veolias nattåg finns det gratis trådlöst Internet.
Restaurangvagn

 

 

Relaterat
Sök resa
Mer om